?

Log in

"Wat · ik · schreeuw · lijkt · niet · slecht, · maar · wat · ik · schrijf · ben · ik · echt.."


Ahoy livejournalmaatjes

Recent Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Ben een beetje ziekig thuis, maar het is een dag/week vol opwinding! :) tijd voor een ouderwetse opsomming op livejournal.

Ten eerste doe ik mijn best om 2,6 studiepunten per week te scoren zodat ik half december de drempel voor het maken van een stage-afspraak gehaald heb. Er gaat nog tijd overheen voor me een stageplaats wordt toegewezen, en in die tussentijd kan ik dan de rest afmaken (of misschien wel 'verdienen' met het inwisselen van EVC punten behaald met mijn Studieafronden.nl).
Deze week scoor ik, als het allemaal goed is, 7,8 punten, en misschien als ik het heel goed aanpak 1,4 punten erbij met een kleiner verslag. Het idee dat het toch makkelijker gaat dan ik mezelf de hele tijd verteld heb is echt heel erg prettig. Daarnaast komen 2,6 van die punten die ik deze week haal van een tentamen wat ik gisteren heb gehaald met een NEGEN. Ik verkeer nog redelijk in shock. Ik ben niet goed in 'blokken' dus ik was allang blij met een zesje, dus een 9 was echt een ontzettende verrassing en een opsteker van jewelste! \o/

Ten tweede gaat het ook lekker met mijn projectje, Studieafronden.nl. Ik heb niet zo heel veel tijd om grote stukken tekst ervoor te schrijven, maar ik probeer regelmatig iets nieuws te plaatsen. Geeft ook wel een lekker gevoel moet ik zeggen :) Morgen heb ik wel een telefonisch interview met iemand voor de site en ik wacht nog op een mailtje terug van mijn vader waar ik ook een heel leuk stukje (of 3 misschien wel) mee kan schrijven.

Ik heb visitekaartjes laten drukken en ben rustigjes aan bezig met promotie. Ik wacht nog op een reactie van een mogelijke sponsor (TNT post - sure we can?), met de hoop dat ik niet zelf een berg postzegels hoef te financieren als ik onderwijsinstellingen/studentenpsychologen/decanen een flyer van m'n site mail. We blijven arme studenten!
Daarnaast kreeg ik vandaag een telefoontje van het ministerie van OC&W. Ik had minister Plasterk een paar weken geleden ge-e-maild over mijn site en met de vraag of hij er misschien iets voor wou schrijven. Helaas heeft hij het daar te druk voor maar Plasterk heeft de website gezien. Hij prees het initiatief en mijn ondernemingslust en daarom werd ik niet teruggemaild maar persoonlijk gebeld. Leuk! :D

Tot slot heb ik nog wat leuke links:
- http://maaikehartjes.blogspot.com/ Maaike Hartjes is (terug) op Blogspot!
- http://www.stripmuseum.nl Barbara Stok heeft een expositie in het Stripmuseum in Groningen!

En voor fub en klik: http://www.picocricket.com/ en http://www.picocricket.com/picoboard.html programmeerbare speelgoedonderdelen :) Wou het al eerder linken maar het kwam er niet van en het voelde ook niet helemaal goed op dat moment.
* * *
* * *
[User Picture]
On November 18th, 2009 04:12 pm (UTC), coronanl commented:
Die negen heb je echt verdient hoor :) Awesome \o/
* * *
[User Picture]
On November 18th, 2009 04:58 pm (UTC), logpoes commented:
Mevrouw Sinnema, u gaat als een speer! :-) Gefeliciteerd met je 9! \o/ Wat ontzettend leuk dat het ministerie teruggebeld heeft! :-D
[User Picture]
On November 19th, 2009 03:01 pm (UTC), ankie replied:
Ja grappig he :) Is even een leuke week. Volhoudennnn :D
* * *
[User Picture]
On November 18th, 2009 07:12 pm (UTC), klik commented:
Zo gaat ie goed!
Ik heb ook even een linkje toegevoegd naar studieafronden vanaf kliktikfix. Een linkje extra kan nooit kwaad. ^_^
[User Picture]
On November 19th, 2009 03:00 pm (UTC), ankie replied:
Bedankt :)
* * *
[User Picture]
On November 19th, 2009 02:48 pm (UTC), breyten commented:
Go an! :D negens rulen!
[User Picture]
On November 19th, 2009 03:00 pm (UTC), ankie replied:
Ja ik ben echt trots :) Heb net wat nagerekend en ik heb niet 7,8 punten deze week, maar 8,7! ;) rekenfouten rulen ook ;)

Het lijkt me nog wel leuk om jou ook wat vragen te stellen voor studieafronden, wees gewaarschuwd ;)
* * *

Previous Entry · Leave a comment · Share · Next Entry