?

Log in

No account? Create an account

"Wat · ik · schreeuw · lijkt · niet · slecht, · maar · wat · ik · schrijf · ben · ik · echt.."


Daar ben ik weer!

Recent Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Ik heb een tijdje niet geblogd, want ik had het druk met andere dingen. Vakantie, bijbaantje, spelletjes, studie (in willekeurige volgorde).

De studie is weer wat beter op de rails. Ik heb een manier ontdekt om mezelf beter te concentreren en efficiënter om te gaan met mijn tijd. Daarnaast zit ik de laatste tijd ook gewoon wat beter in mijn vel, waardoor ik in een 'opwaartse spiraal' zit, spiegologisch :) Ik barst tegenwoordig van de (niet altijd even uitvoerbare) ideeën wat een heel verschil is met het tegenovergestelde waar ik jarenlang last van heb gehad: het constant mezelf in de put praten.
Het is echt ontzettend prettig om gewoon een mapje op de harde schijf te hebben met tekstbestanden met "plannetjes". En het houdt me ook gemotiveerd om die studie af te maken, omdat ik dan met die plannetjes aan de slag kan. Overigens zijn die ideeen heel uiteenlopend. Van een idee voor een uitje met vrienden, tot een idee om doven/slechthorenden te helpen, tot websites over allerlei onderwerpen.

Nu is mijn laatste idee- en een idee waar ik écht zin in heb om mee aan de slag te gaan - een website voor studenten zoals ik die studievertraging hebben opgelopen. Met daarbij een forum waarop studenten ervaringen kunnen delen, een blog met af en toe een artikel. Of misschien als het aanslaat en medestudenten geinteresseerd zijn de optie voor andere studenten om zo'n blog bij te houden waarin ze misschien de boel ook even van zich af kunnen schrijven.
Dit idee zit een beetje in de 'sudderfase', en op dit moment zit ik na te denken over een goede domeinnaam. Als één van mijn lezers een idee heeft voor zo'n site, laat me het even weten! Lijkt me hardstikke leuk om er iets van te maken waar ik mezelf én anderen mee kan helpen.

Nou, en dan ga ik nu maar weer terug aan die butt-studie :(
* * *
* * *
[User Picture]
On October 7th, 2009 07:43 pm (UTC), klik commented:
Een boel goed nieuws, fijn. ^_^
Hou vol! *aanmoedig*
* * *
[User Picture]
On October 7th, 2009 08:49 pm (UTC), logpoes commented:
Klinkt allemaal uitstekend! Ik denk echt dat zo'n studievertragingwebsite in een enorme behoefte voorziet!
* * *
[User Picture]
On October 9th, 2009 11:32 am (UTC), fub commented:
Waarom begin je niet alvast met de site op je eigen PCtje, terwijl je nadenkt over een goede domeinnaam? Als de boel dan geregistreerd is, kan je hupsakee de boel live zetten!
Ik heb zitten denken, maar ik heb niet zo veel inspiratie. Of het is al bezet (eeuwigestudent.nl) of het is wel erg... negatief (tragestudent.nl).
[User Picture]
On October 9th, 2009 11:36 am (UTC), ankie replied:
Ik ben stiekem al een beetje bezig ;)

http://www.saliko.net
[User Picture]
On October 9th, 2009 10:03 pm (UTC), ilona replied:
www.stoponthoud.nl? :) :p
* * *

Previous Entry · Leave a comment · Share · Next Entry